in

Jandino Asporaat & Johan Derksen hebben beef

Er is een beetje opschudding in het land door de situatie tussen Jandino & Johan Derksen. Johan vond namelijk dat Jandino niet geschikt was een voetbal gala te presenteren omdat hij naar eigen zeggen vond dat Jandino totaal geen affiniteit heeft met voetbal.

Hij maakte er een paar opmerkingen over in het TV programma Voetbal International. Hij vond trouwens ook dat Jandino zijn tanden te wit waren. Beetje rare opmerking om te maken dit maar goed… Jandino zei op zijn beurt weer dat Johan zijn mond iets wegheeft van een SOA wat niet goed behandeld is.

Presentator Jandino Asporaat haalde vervolgens op het “Voetballer van het Jaar Gala 2019” dus uit naar Johan Derksen: ‘Johan Derksen, je moeder!’.

We hebben het geheel, inclusief een reactie van Johan, voor jullie verzameld hieronder.

Jandino Asporaat heeft na zijn optreden op het gala voor de Voetballer van het Jaar gisteravond doodsbedreigingen ontvangen. Dat schrijft de komiek vandaag op Instagram. “Via social media, naar mijn kantoor en zelfs mijn privételefoonnummer achterhaald”, schrijft hij. “En daar de meest hatelijke berichten sturen. Ik herhaal: mijn privénummer. Er is mij geen ziekte bespaard gebleven.”

View this post on Instagram

Love ❤️

A post shared by Jandino (@jandinoasporaat) onDe tegenstander van Harrie voor Boxing Influencers is bekend

Ali B en Lil Kleine worden echt misbruikt voor irritante FB reclames van Bitcoin platform