in

Jada Pinkett Smith geeft toe dat zij een affaire had met August Alsina

Jada Pinkett Smith, ex van Will Smith en moeder van Jaden en Willow Smith, geeft toe een affaire te hebben gehad met August Alsina. De actrice geeft dit toe in een nieuwe podcast.

In haar talkshow, genaamd Red Table Talk, gaat Jada in op de geruchten dat zij een affaire had met Alsina en Will haar toestemming gaf. Jada gaf toe dat zij inderdaad een affaire had met August Alsina en deze affaire uitgroeide in een relatie. In die periode zette Jada zelf een punt achter de relatie met Will. Dit speelde zich vier jaar geleden af.

Voor die tijd had Jada echter al contact met Alsina, zonder dat Will daarvan af wist. De vonk sloeg snel over tussen de twee en toen het uit ging tussen Will en Jada, besloten Jada en August een relatie te beginnen, zo verklaart Jada.

“Het was een relatie, absoluut”, zegt de moeder van Jaden en Willow Smith. “Ik wilde me goed voelen, want het was heel lang geleden sinds ik me voor het laatst goed had gevoeld.”

Wel voegt Jada toe dat Will haar GEEN toestemming gaf om een affaire te hebben. Logisch verhaal in eerste instantie, maar er verschenen overal op het internet geruchten dat dit wel het geval was.

Check de beelden hieronder:P.s: Ben je hier beland via de infinite scroll van onze website dan werkt dit filmpje waarschijnlijk niet. Ga terug naar de voorpagina of klik dit artikel direct aan.Bizar: Recruitment manager (33) leidt dubbel leven en filmt zichzelf terwijl hij een baby verkracht

Rutte kondigt nationale corona-herdenkingsdag aan