in

Jacky Duchenne, de ex van Rico Verhoeven plaatst statement online over reactie op Yolanthe en meer

Credit: Instagram / Jacky Duchenne

We plaatsten eerder al een artikel over bloemen die werden verzonden door Rico naar Yolanthe voor Valentijnsdag. Dit zorgde ervoor dat Jacky Duchenne heel erg vel op een Instagram post van Yolanthe reageerde.

De post van Yolanthe betreft een filmpje waarin ze bloemen legt bij het graf van haar overleden vader. Jacky plaatste daar de volgende opmerking onder:

“Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro?”, schrijft ze onder de video. “Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!”

Jacky heeft nu soort van toegegeven dat ze fout zat met het plaatsen van deze comment. Ze noemt het een “impulsief foutje“.

Hieronder de caption die ze plaatste bij haar post op Instagram:

Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop… Ik reageerde niet goed op de verzonden valentijnsbloemen (ik keek haar filmpje zonder geluid dus dacht dat dit voor Valentijn was (impulsief foutje)) Echter hebben Ric en ik dit samen opgelost en is de kogel door de kerk, wij gaan beide onze eigen weg volgen. In alle rust en stilte hopen wij dit op onze manier te verwerken.Kijken: waarom een Huntsman spider in je badkamer handig kan zijn

Developer vraagt: please send Dick Pics for science