in

Jaar lang in 12 wereldsteden wonen

Capture

Werkend op afstand, een jaar lang de wereld over. Het kan! Dit doe je niet alleen, maar samen met professionals vanuit alle windstreken. Hoe leuk is dat, om op deze manier nieuwe mensen te ontmoeten. Is dit het nieuwe flexwerken?

Remote Year is een organisatie die jaarlijks 75 inspirerende mensen samenbrengt, om te reizen en op afstand te werken. Het succesvolle initiatief is voor het eerst gestart op 1 juni 2015.

Welke steden ga je bezoeken
Remote Year- Darién start op 1 juni 2016, je bezoekt twaalf bestemmingen, iedere maand één:

1. Praag, Tsjechië
2. Belgrado, Servië
3. Istanbul, Turkije
4. Lissabon, Portugal
5. Rabat, Marokko
6. Valencia, Spanje
7. Mexico City
8. Bogota, Colombia
9. Medellín, Colombia
10. La Paz, Bolivia
11. Cordoba, Argentinië
12. Buenos Aires, Argentinië

Hoe werkt het
Het is noodzakelijk dat je een baan of bedrijf hebt, waarbij het mogelijk is om op afstand te werken. Remote Year is geen werkgever. Is dit nog niet het geval, zijn er verschillende vacaturessites waar deze ‘op afstand’ banen te vinden zijn.

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

Het is de bedoeling dat je het gehele jaar deelneemt aan het project. Mensen vanuit de hele wereld kunnen solliciteren. Je hoeft niet vloeiend business Engels te spreken, maar het is wel leuk als je in basis Engels, met de andere deelnemers in gesprek kan. Kinderen en huisdieren is helaas, op dit moment niet mogelijk mee te nemen. Je kan op ieder moment op vakantie. Via de website van Remote Year kan je, je aanmelden.

Wat kost het
De totale kosten voor het hele jaar bedragen 27.000 dollar per jaar. Je betaalt 5000 dollar vooraf en 2000 dollar per maand (11 maanden).

Het bedrag is inclusief:

•Alle reiskosten tussen de verschillende bestemmingen
•Alle accommodaties in een eigen kamer, gedurende het hele jaar (hotel, appartement, hostel, bungalow – afhankelijk van de stad)
•Werkplekken met internet, centraal gelegen en 24 uur open in elke stad
•Activiteiten en events, zoals lezingen, tours en andere trips

Dus als je zin hebt in een nieuw avontuur, waarbij je wat ziet van de wereld, nieuwe mensen ontmoet en lekker kan blijven werken. Is dit wel een hele leuke originele optie.Bokoesam wordt gevuurd op Instagram door oude tweet

De gigantische villa van 50 Cent is verkocht en wordt een bejaardentehuis