in

Italië in quarantaine zorgt voor helder water, zwanen en dolfijnen in de grachten van Venetië

“De natuur heeft gewoon op de resetknop gedrukt”

Hoe zou een wereld eruit zien zonder mensen? Aangezien landen worden afgesloten om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, suggereren foto’s op sociale media dat het om te beginnen een stuk schoner kan zijn.

Zoals een waarnemer het uitdrukte: ‘De natuur heeft gewoon op de resetknop gedrukt.’

De meeste niet-essentiële reizen naar landen in de Europese Unie zijn verboden en Italië, het epicentrum van de uitbraak op het continent, heeft alle niet-essentiële bedrijven gesloten. In Venetië zijn de kanalen vol toeristen en bootverkeer bijna leeg.

Op sociale media delen mensen foto’s en video’s van helder water en dieren in het wild die zelden in de buurt van de stad te zien zijn. Voor sommigen was het een klein teken van hoop toen het dodental van het land op 17 maart boven de 2500 uitkwam.

Update: Een oplettende bezoeker van Fakka heeft aangeduid dat de dolfijn is gespot in Cagliari, waar het spotten van dolfijnen vrij normaal is, en wij hebben daar de originele video van gevonden die hieronder te bekijken is.18 patiënten overleden gisteren, 409 nieuwe patiënten, in totaal 2460 positief geteste personen

Cardi B zegt dat Offset alleen maar dikke blunts draait uit verveling door corona lockdown