in

Ismo: 1500 euro boete en video Eenmans met 6.9 mil views moet van Youtube gehaald worden

Het OM heeft in hoger beroep de zaak van Ismo gewonnen en zodoende moet de rapper een boete betalen van 1500 euro en moet de video van Eenmans van Youtube af.

‘‘In de rap, die op 28 april 2014 online werd gezet, doet Ismo uitspraken als “flikkers geef ik geen hand” en “ik haat die fucking joden nog veel meer dan nazi’s”. Die uitspraken leidden tot verschillende aangiftes wegens belediging en discriminatie.

Ismo werd eerder vrijgesproken door een rechter maar het OM ging tegen de uitspraak in beroep.

Ismo baalt natuurlijk als een stekker maar niet over het geld dat betaald moet worden. Hij vind het voornamelijk verschrikkelijk dat zijn video van Youtube af moet.

Hij is een actie begonnen op social-media en roept iedereen om de komende tijd #EENMANSMOETBLIJVEN bij posts op social te gebruiken uit protest tegen deze uitspraak.

Het bericht van Ismo:
”We zijn 3 jaar verder, ik was al vrijgesproken en de enige die aangifte had gedaan tegen het zinnetje “Flikkers geef ik geen hand” had zijn aangifte ingetrokken nadat hij mijn uitleg hoorde in de rechtszaal, voor de andere uitlating ” ik haat die joden nog meer dan de nazis” werd ik ook vrijgesproken na mijn uitleg aan de rechter en toch vond het OM het zo belangrijk dat ik veroordeeld werd dat ze in Hoger Beroep zijn gegaan ik ben vandaag zelf niet aanwezig geweest bij dit hoger beroep omdat ik dacht dat alles al duidelijk was en + in die 3 jaar die er tussen zitten heb ik nooit meer soortgelijke uitspraken gedaan en is NIEMAND er meer mee bezig, heb hard gewerkt om te komen waar ik nu sta en heb zelfs in me track #Media geroepen “ik heb niks tegen joden” maar toch word ik voor allebei de uitlatingen schuldig bevonden ?? De boete vind ik niet eens erg maar de vraag om #EENMANS te verwijderen van youtube gaat te ver aangezien er zoveeeel liedjes op youtube staan waar Joden wel echt beledigd en bedreigd worden en waar Homos wel echt duidelijk beledigd worden en die rappers zijn nooit aangeklaagd of hun is nooit gevraagd een video te verwijderen ? Dit is onderdrukking en ik wil dat iedereen die mij steunt iets post of tweet met de hashtag #EENMANSMOETBLIJVEN ❤️”Mario Cash dropt een hele enge – Wintersessie

Gevecht tussen Chris Brown & Soulja Boy officieel afgelast door CB