in

Ismail Ilgun reageert op haters, Kees de Koning, Appa, Boef en meer

Ismail Ilgun de Hoodvlogger gaat op vakantie en voordat hij gaat wilde hij even een boodschap achterlaten voor een ieder die interesse heeft hierin.

Voordat ik op vakantie ga wou ik jullie niet achterlaten zonder een video, gister in molenwijk geweest veel geleerd van appa (rachid) en super veel liefde gekregen van deze boys, ik ga zeker terugkomen. Ik ga 10 dagen naar een vakantie plekje heb ik wel verdiend, zodra ik terug ben ga ik veel dingen doen en gelijk beginnen met vloggen elke dag weer, ben ook weer goed met boef zodra hij terug is van marokko komen er gekke samenwerkingen, kees de koning en david zijn beide bezig met helpen met heel veel dingen en daar ben ik ze ook vet dankbaar voor want door hun ga ik met een lekker gevoel na vakantie want wanneer ik terug ben is alles al geregeld. De gekste vlogs gaan komen mensen en let heel goed op voor de video van appa!! owjaaaaa voor alle haters haat maar na regen komt zonnenschijn keen stress.Tenger vrouwtje lost schoten op drie inbrekers met vuurwapens

Binnenkort is het mogelijk om te pinnen in GVB bussen en trams