in

Ismail Ilgun ‘Hoodvlogs’ filmt om zijn schulden af te betalen

Ismail Ilgun (191) was / is op een missie en laat niks of niemand hem stoppen want hij filmde om zijn schulden af te betalen en het ging de goede kant op.

Met filmen dan…

Hij had al maanden zijn verzekering niet betaald en zijn telefoon werd ook afgesloten. Hij heeft de MBO niet afgemaakt terwijl hij wel een tweede kans kreeg middels een speciaal traject. Zijn zus is bezig met het afronden van haar studie rechten. Het ligt niet aan de opvoeding want hij komt van goede huize. Zijn moeder staat bekend als een hele lieve vrouw in de buurt. Zijn moeder wist helemaal niet wat hij aan het doen was op straat met die camera totdat het landelijk bekend werd.

Ze is moe en wil er niet over praten met de media: ,Ik ben doodmoe, wil er helemaal niet over praten. Ismail heeft dit allemaal veroorzaakt.”

Toen Ismail jong was gingen zijn ouders uit elkaar en hij ziet zijn vader niet meer al woont hij op een steenworp afstand van zijn huis af. Ismail komt zelf niet uit Poelenburg maar een wijk er naast genaamd Peldersveld.Nieuw merk vodka: het beschermt de lever tegen alcoholschade

Nederlands Instamodel Aliana Gonzalez stemt in om sex met 13-jarige te hebben