in

Is je relatie over? Deze app helpt je erdoorheen in 30 dagen tijd

Capture

Vooral de eerste maand is het ergste. Een ieder die dit heeft meegemaakt zal hiermee eens zijn!

Er is een nieuwe app die jou door de eerste 30 dagen van jullie brakeup sleurt. Rx Breakup is de uitvinding van Jeanine Lobell en relatie therapeute Jane Reardon. Na vele cliënten te hebben ontvangen na beëindiging van een relatie vond ze dat het tijd was om haar expertise te steken in een app en een soort van maatje te creëren voor mensen die het toch wel moeilijk vinden om met iemand te praten hierover. Meestal omdat ze niet het vervelende vriend of vriendin willen zijn die de hele dag zeurt over zijn of haar ex bij hun naasten.

Rx Breakup geeft je dagelijks advies en taken die speciaal ontwikkeld zijn om jou door deze moeilijke tijd heen te helpen. De app helpt je om geen contact op te nemen met je ex, je destructieve gedrag onder controle te houden en ervoor te zorgen dat je niet opnieuw dezelfde fouten maakt tijdens je volgende relatie.

Jeanine en Jane willen er in de toekomst ook een sociale network bijvoegen zodat mensen elkaar advies kunnen vragen en met elkaar kunnen praten. Er zullen heel veel jongens en meisjes met een gebroken hart tussen zitten who would be in need of some luvinnn.

‘It’s nice to talk to other people who are going through it. You can search people who are either a little ahead of you that you want to ask advice from or people on the same day and interact.’
‘We do everything in our phones, why not do this too?’ Way better than our current dealing-with-a-breakup technique, which mostly relies on eating a lot of food and occasionally sobbing.#NoSpang – Stepherd & Skinto #Lobi & #Fissa

2 chicks bestormen topless het podium tijdens islamitische conferentie (video)