in

Verhaal van dame over Douglas gaat viral, is Douglas racistisch bezig?

Na de ophef over het programma Bubbels & Gloss is er weer iets nieuws verschenen op Facebook. Namelijk Parfumerie Douglas die mensen met hoofddoek blijkbaar niet meer in de winkel wil hebben staan.

Volgens Kinzi Togdheer kwam zij altijd bij de Douglas in Leeuwarden waar ze altijd werd geholpen door dezelfde vrouw. Deze vrouw draagt sinds kort een hoofddoek. Ze had de vrouw al een tijdje niet meer in de winkel gezien en toen ze vroeg aan een collega waar ze was, kreeg ze nogal een apart antwoord. Omdat de verkoopster een hoofddoek was gaan dragen kon ze alleen in het magazijn staan en niet meer verkopen in de winkel. Is dit dus het beleid bij een groot bedrijf als Douglas?

Bekijk het bericht hieronder:

De reacties op het bericht zijn nogal heftig, mensen zijn verbaasd maar vooral boos. Het bericht is ondertussen al 210 keer gedeeld en meer dan 1500 mensen hebben het gelezen. Veel mensen zeggen Douglas te gaan boycotten en voortaan hun beauty producten te kopen bij de Ici Paris XL.

Er was al eerder ophef rondom het bedrijf. Vorig jaar juni hadden ze een post geplaatst op hun Facebookpagina om iedereen een prettig Suikerfeest te wensen. Heel veel mensen reageerde negatief op de post maar dan met teksten als; “Duidelijk weer een vorm van racisme tegen eigen volk. Steek uw stinkende parfum in uw r…”.

Tot nu toe heeft Douglas nog geen reactie gegeven op het bericht van Kinzi terwijl ze normaal op twitter en Facebook heel snel reageren op boze klanten die hun pakket niet hebben gekregen.Cornel de Jaeger was jarenlang lid van de Colombiaanse Cocaïnemaffia, hij vertelt zijn verhaal aan de NRC.

Spijkerbroek met gaten in de zon is gevaarlijk….. LMFAO!