in

Is de wereld zo fucked-up dat wij onze kinderen zo moeten opvoeden?

credit: Morri67 Reddit

Waarom is de wereld zoals het is op dit moment? Wat kunnen wij er collectief aan doen om hier verandering in te brengen? Dat lijkt de gouden vraag te zijn….

Iedereen gaat daarmee om op zijn eigen manier. Natuurlijk hebben we op andere plekken van de wereld een andere realiteit en andere situaties maar toch… Het lijkt wel overal de verkeerde kant op te gaan. Ook in Nederland.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Laten wij als voorbeeld even Amerika nemen. Kan jij je voorstellen dat er op dit moment ongeveer 2.3 miljoen mensen in de bajes zitten in dat land? Dat zijn er ongeveer 700 op de 100.000.
Voor een ‘ontwikkeld’ land zijn dat er vrij veel. De meest zieke dingen gebeuren daar ook. Mensen weten soms uit frustratie niet meer wat ze moeten doen.

Deze vader leert zijn dochter kogels te herkennen en geweren te laden. Ook weet dit meisje precies hoeveel ‘Sex offenders’ er zijn en leert haar vader haar dat ze een ‘godess’ oftewel godin is en dat ze nooit iemands bitch of hoe mag zijn. Ook vraagt de vader Who is coming to save you? Waarop ze antwoord; nobody I have to save myself.Cardi B is zwanger van haar eerste kindje!

Het was hackers gelukt om Despacito te deleten van Youtube