in

Instagram introduceert IG TV

De tijden van max 1 minuut video’s van je favoriete creators zijn voorbij. Instagram heeft zojuist een nieuwe app geintroduceert, namelijk IG.TV.

Het is een stand allone app die je naast de Instagram app moet downloaden. Deze app is volledig gericht op video. Video’s mogen ook verticaal zijn en kunnen tot wel een uur duren en 3,6GB groot zijn. Het is niet geheel duidelijk of iedereen zomaar toegang kan krijgen tot uploaden van video’s maar aan berichtgeving te zien zal het alleen beschikbaar zijn voor bekende mensen en creators.

Facebook lijkt de concurrentie nog meer aan te gaan met met Youtube. Dit bedrijf gaat echt over lijken LMFAO! Het is nog niet duidelijk of er een verdienmodel achter zit voor creators maar daar komen wij gauw genoeg achter. Voor sommige mensen is de app al beschikbaar maar voor de rest zal het de aankomende dagen uitgerold worden voor zowel Android als iOS gebruikers.

Op het FB pagina van Now This is er een live video gelanceerd over de presentatie van de app. Check de video hieronder.


INSTAGRAM ANNOUNCEMENT: The Facebook-owned social network is launching a new feature. It is expected to be a new option for long-form video similar to Snapchat's Discover section.

Publiée par NowThis sur Mercredi 20 juin 2018