in

In Indonesië gaan ze pedofielen castreren en executeren

2503224501_9ed421f755_b

Nieuwe wetten zijn aangenomen door het Indonesisch parlement. Volgens de nieuwe wetten mogen pedofielen chemisch gecastreerd of geëxecuteerd worden.

Pedofielen, die meerdere keren de fout ingaan, kunnen tot 20 jaar celstraf krijgen. De rechter kan nu echter ook beslissen dat de pedofiel chemisch gecastreerd moet worden. Ook zijn de rechters bevoegd om de veelplegers te laten executeren. Dit zal dan gaan om pedofielen die hun slachtoffers vermoorden, die hun slachtoffers permanent fysiek of mentaal traumatiseert of die hun slachtoffers een soa overbrengen.

Indonesië is het eerste Zuidoost-Aziatische land die chemische castratie toepast bij pedofielen. Polen, Rusland en Zuid Korea passen dit ook toe.

De verandering van de wetten waren gevolg van een verkrachting en moord op de 14-jarige Yuyun in Sumatra. Zij werd in mei verkracht en vermoord door een groep van 12 mannen en jongens. Haar lichaam werd naakt en vastgebonden in de bossen gevonden. Zeven tieners in de leeftijd van 16 en 17 jaar zitten vast voor hun betrokkenheid in deze gruwelijke aanval.

Indonesië is een hotspot voor westerse pedofielen. Enkel vanuit Australië zijn er sinds 2014 al meer dan 100 sekscriminelen gepakt toen zij naar Indonesië reisden.

De nieuwe wetten werden positief verwelkomd door advocaten, die gespecialiseerd zijn in het kindrecht. Echter hebben de doctoren en mensenrechtenactivisten hun vraagtekens bij de effectiviteit van de nieuwe wetten.

National Commission for Child Protection chairman Arist Merdeka Sirait liet weten dat de kinderen in Indonesië heel blij zullen zijn met de nieuwe wetten.

“Finally those who have fallen victim will get to see their abusers justly punished and those who could be future ­victims are finally protected”, zei hij tegen The Australian.

Bron: CrimeDocsNLJe hebt ook LEUKE clowns hoor en deze is SAVAGE AF!!!

Dit Real Life VR filmpje met Trevor uit GTA V is freaking awesome!