in

Inchomar Balentien, bekende uit de Urban scene omgekomen door vuurwapengeweld

Links Kali Bwoy/ rechts Inchomar Balentien

Onze TL staat weer vol met iemand die is omgekomen door vuurwapengeweld vannacht. Het zou gaan om een bekende uit de Urban scene genaamd Inchomar Balentien (33).

Het slachtoffer zou met een groep van vijftien jongens onder de metrobaan bij metrostation Kraaiennest hebben gestaan, toen ’meerdere zwarte auto’s het pleintje’ zouden zijn opgereden, waarna de groep onder vuur zou zijn genomen. Inchomar zou weggerend zijn maar werd doodgeschoten op een parkeerplaats in de buurt van het metrostation.

Ze hebben zeker 15 keer op hem geschoten.

Volgens verschillende bronnen werd Balentien in februari vrijgesproken van betrokkenheid bij de moord op de Surinaamse crimineel Johannes Kastiel in 2008 in een lift in de flat Gooioord in Zuidoost. Justitie kon niet bewijzen dat hij het was die Kastiel had willen beroven van 35.000 euro. Het OM had tien jaar cel tegen hem geëist.

In 2013 werd er ook al op Balentien geschoten, hij overleefde de aanslag op zijn leven destijds. Balentien werd door een automatisch wapen onder vuur genomen op de Antwerpenbaan in Nieuw-Sloten.

Ook zou hij verder een bekende zijn uit het milieu en rond hebben gehangen met de in 2014 geliquideerde crimineel Gwenette Martha.Marvel: In de komende twee jaar zes films en vier series

Brace yourself: deze week wordt het 40 graden