in

Inbreker baft Australische vrouw wakker terwijl haar man naast haar ligt te slapen

In Sydney is onlangs een vrouw op ruwe wijze wakker gemaakt. Zij werd wakker doordat een inbreker midden in de nacht aan haar anus likte.

Het incident gebeurde op 9 februari 2015. Het incident kwam nu pas naar buiten voor de media. De vrouw kan het zich herinneren als de dag van gisteren. Rond half vier werd de vrouw wakker van een tong in haar aars. Zij hoopte dat het haar vriend was en opende haar ogen.

Een vreemde man zat geknield naast het bed. De vrouw ontdekte dat haar vriend vredig naast haar lag te slapen en zette vervolgens haar vingernagels in de arm van haar vriend om hem wakker te maken en te vertellen dat er nog iemand in de kamer aanwezig was.

De vriend ging uit bed en confronteerde de man, Joseph Taouk. “Wat de fuck, wie ben je?”, vroeg vriendlief. “Sorry, sorry, ik dacht dat dit mijn pension was. De voordeur stond open”, luidde het antwoord.

De vriend van de vrouw heeft de man naar buiten begeleid en de vrouw ging douchen. Afgelopen maandag is Taouk tot twee jaar cel veroordeeld.

Bron: CrimeDocsNLBegin je zaterdag lekker met de nieuwe video van Sepa – Pomp Het Op

Vergeet El Chapo, dit is de grootse Drugsbaas van Mexico – El Mencho