in

In New York kan jij nu je hondje ‘parkeren’ op straat

In New York kan jij je hond nu met je meenemen als je gaat winkelen… zonder je zorgen te maken?

Wij kunnen niet zo goed beslissen of dit nou een goed of slecht idee is maar inventief en modern is het wel. Kan je hond even niet gaan waar jij moet zijn dan parkeer je hem of haar even verderop in de straat #LMFAO.
Het gaat diefstal van je hondje tegen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je hond wel of niet veilig aan de lijn zit buiten een winkel, waar je niet altijd een oogje kan houden op je geliefde huisdier. Aan de andere kant lijkt het wel een tijdelijke hondengevangenis want erg ruim is het niet daarbinnen.

dog-gif-1

De founder ‘Chelsea Brownridge’ vind het in ieder geval een geweldig idee omdat ze een oplossing heeft gevonden voor haar probleem. Ze was het zat om haar hond steeds thuis te laten terwijl ze van hot naar her moest. Je gebruikt je membershipcard, doet de deur op slot en neemt de sleutel met je mee. Zo simpel is het. Je kan van te voren boeken en je mag maar 3 uur per 12 uur gebruikmaken van dat ding. Dan is iemand anders weer aan de beurt.

Het is sowieso een leuk idee voor mensen met een winkel waar het verboden entree is voor huisdieren?Sepa brengt 2de video ‘Ongezond’ uit van aankomend album

Hetrosexuele vrouwen raken voor het eerst de vagina van een andere vrouw aan