in

In januari werd een man doodgeschoten die NNSS in de buurt van Area 51 probeerde te bestormen

Er zijn eerder dit jaar al “casualties” gevallen tijdens een bestorming. De man weigerde te stoppen en toen hij dat deed en uitstapte uiteindelijk, werd hij neergemaaid door beveiligingsagenten.

Een persbericht van de NNSS legt uit dat een man had geweigerd om te stoppen bij de beveiligingspoort en ongeveer acht mijl doorreed terwijl hij werd achtervolgd door agenten. Op een gegeven moment stapte hij uit de auto en had volgens het rapport een “cylindrical object” in zijn hand.

In Amerika schieten ze je al voor het minste geringste voor je flikker dus dit bewijst maar weer dat het eigenlijk geen geintje is en als mensen echt van plan zijn om te gaan bestormen, ze een voor een neergemaaid gaan worden. Het wordt een BLOEDBAD.

Maar gelukkig krijgen we een live stream van het geheel want dit willen we natuurlijk niet missen. Het is alsof je kijkt naar een real live version van “The Purge”. Althans, dat is waarschijnlijk hoe de US Airforce er over denkt op dit moment.

De media maakt het ook mooier dan het is nu maar wij doen er niet aan mee. Ze vermelden namelijk dat de man Area 51 aan het bestormen was maar dat ligt ongeveer 50 kilometer bij de NNSS vandaan.

Area 51 wordt beter beveiligd dan de NNSS en wordt beschouwd als een absolute NO GO in dat gebied. Laten we hopen dat Danny Trejo het ultieme geheime wapen is en alle kogels gaat opvangen met zijn tanden die absoluut beast dat hij is.

Volgens vage geruchten op het net doet Keanu Reeves ook mee en jullie hebben gezien wat hij gedaan heeft in “The Matrix”. Die man stop kogels met zijn mind cuz there is no spoon! We vroegen ons trouwens af of EMINEM zou joinen maar zo te zien heeft die gozer waar dit artikel over gaat die 8 mile nog maar net gered. Hebben we niks aan…

FYI: De Nevada National Security Site [1] (N2S2 [2] of NNSS), voorheen de Nevada Test Site (NTS), is een reserve van het Amerikaanse ministerie van Energie in het zuidoosten van Nye County, Nevada, ongeveer 105 km ten noordwesten van de stad Las Vegas.

Dit was wederom een PSA (public service announcement) vanuit Fakka headquarters. We houden jullie uiteraard op de hoogte van alle nieuwtjes m.b.t. de Area 51 bestorming.

Over en uit.Oh Goodies: Er bestaat zoiets als een “caramel-flavored whipped cream” spuitbus

FML: Na de Processierups & bijtende Mieren nu ook een reuzen Teek