in

In Duitsland zijn een social distancing club night en drive-in-rave georganiseerd

In Duitsland is een sociale afstandelijke clubavond gehouden en daarnaast werd er onlangs ook een drive in rave georganiseerd. We weten eigenlijk niet zo goed wat we hiervan moeten vinden. De rave ziet er wel gezellig uit …. zucht.

De promotors van TakaTuka in de Coconut Beach-club in Münster waren in staat om een feest te organiseren met Gerd Janson, Steve Stix, Kai Lorenzen en Thorsten Karger door de capaciteit van de zaal te verminderen van 2000 tot 100 en door cirkels te tekenen die 1,5 meter van elkaar verwijderd waren op de dansvloer voor individuen om op te dansen. Fakking weird natuurlijk…

Hey, iets is beter dan niets natuurlijk

Club Index, in het Duitse Schüttorf, dicht bij de grens met Nederland, vond een innovatieve manier om de regels voor sociale afstand te omzeilen door een drive-in-rave te hosten.

De club opende zijn parkeerplaats voor 250 auto’s, met toestemming voor twee personen per auto, waardoor 500 ravers voor het eerst in maanden live clubmuziek konden ervaren.

De Nederlandse DJ Devin Wild was de headliner van de avond en plaatste beelden ervan op sociale media om de rest van de wereld te laten zien dat het mogelijk is om een goed feest te hebben onder crisisomstandigheden.Nieuwe ernstige kinderziekte in Nederland: 20 besmettingen

Cháyenne dropt een clip voor haar nieuwe single – Lockdown (prod. Cané)