in

In deze bioscoop kan je naar de film gaan met je hond

Dit is weer een aparte maar wel heel erg leuk! In Plano, Texas heb je K9 Cinemas waar je dus naar de bios kan gaan met je trouwe viervoeter.

Nooit meer je maatje thuislaten als je naar de film wilt en een kaartje kost maar 15 USD. Daarnaast kan je in de K9 Cinemas flink aan de wijn en whiskey terwijl je lekker een filmpje aan het kijken bent.

Je kan maximaal twee honden met je meenemen en voor de tweede hond moet je 5 USD extra betalen. Plus de honden moeten al hun prikjes hebben gehad maar daar gaan wij in Nederland dus gelukkig zorgvuldig mee om.

Eric Garland ontdekte deze gat in de markt. Eric wilde graag een keer een filmpje pakken met zijn hond Bear, dus heeft hij zelf maar wat uit de grond gestampt. Waarom hebben wij dit nog niet in Nederland? Wat een wereld uitvinding!

Er zijn ook veel mensen die single zijn en een hond hebben dus wellicht een top locatie om de liefde van je leven te vinden! Dan kunnen jullie voortaan op een double date gaan naar de bios.

Wie weet pakt een slimme ondernemer in Nederland het op en hebben we dit straks ook hier.Zijn wij de enige die zich zwaar beginnen te irriteren aan deze gozer of????

Netflix’s angstaanjagende nieuwe film “Pihu” is “De ergste nachtmerrie van elke ouder”