in

“Ik heb genoten toen mijn vriend mijn dochtertje verkrachtte en vermoordde”

michelle-martens

De 35-jarige Michelle Martens uit Albuquerque in New Mexico keek toe hoe haar vriend en zijn nicht haar 10-jarige dochtertje aan het verkrachten en aan het wurgen waren. Het meisje heeft om hulp gesmeekt, maar moeder Michelle hielp niet. Dat maakte de politie bekend.

In augustus 2016 werd het stoffelijk overschot van de 10-jarige Victoria Martens gevonden in het appartement van haar moeder. Het levenloze lichaam lag in stukken gesneden en zorgvuldig verborgen in de badkamer en in de keuken.

De 35-jarige moeder Michelle Martens, haar 32-jarige vriend Fabian Gonzales en zijn 32-jarige nicht Jessica Kelley werden kort na de weerzinwekkende ontdekking door de politie gearresteerd.

Martens verklaarde in eerste instantie dat Kelley haar en haar vriend Gonzales aanviel. Kelley was al bekend bij de politie vanwege een verkrachting. Martens beweerde echter ook dat zij geen idee had wat er met haar dochter Victoria was gebeurd.

Lange tijd werd Martens verhoord en uiteindelijk veranderde haar verhaal. Martens gaf toe dat Gonzales en Kelley haar dochter hadden verkracht en vermoord. De verkrachting en moord vonden plaats op 23 augustus, een dag na haar tiende verjaardag.

Martens liet weten dat zij had toegekeken hoe haar dochter werd misbruikt en vervolgens van haar leven werd beroofd. Ze vertelde dat ze er zelfs van had genoten. Zelfs toen haar dochter om hulp smeekte, had ze niet de neiging om in te grijpen.

Onlangs werd het autopsierapport vrijgegeven. Daaruit blijkt dat Victoria een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) had op het moment dat zij overleed. Daaruit werd afgeleid dat Victoria eerder al seksueel misbruikt was.

Michelle Martens vertelde dat zij haar dochter op het internet had aangeboden aan een groep pedofielen. Twee mannen werden door de moeder uitgenodigd om seks te hebben met Victoria in de zes maanden voor haar dood.

Martens, Gonzales en Kelley zullen zich voor de rechtbank moeten verantwoorden. Of de twee pedofielen geïdentificeerd konden worden, is niet bekend.

Bron: CrimeDocsNLRamzii Bhenia vs Soufiane Eddyani – Je bent gewoon een MEDIASLET

Drake heeft zijn shows in de Ziggo Dome verplaatst