in

Iemand werd genadeloos afgestraft voor zijn ongeduld bij de retoursbalie van de IKEA waar ik bijstond

Niet tof doen bij de retoursbalie van de IKEA want je hebt kans dat je KAPOT wordt gemaakt in stilte echt super dying hard gewoon ..

Ik moet dit verhaal echt eventjes met jullie delen. Misschien doet mijn verhaal het geheel geen eer aan verder want je had er echt bij moeten zijn, maar ik lag krom van het lachen…. echt LMFAO! Ga mijn best doen om het zo goed mogelijk te beschrijven voor jullie. Het was AMAZING…

Mensen die wel eens iets retour hebben gedaan bij de IKEA weten vast wel hoe lang je moet wachten tot je aan de beurt bent. Vooral als het al wat later op de avond is, kan dit dus gewoon een horror ervaring zijn. Maar ik kan jullie vertellen dat dit de beste 45 min waren die ik ooit heb weggegooid in me leven.

Ik kwam dus aan bij de IKEA, trek een bon en er staat dat ik langer dan 30 min ga moeten wachten op mijn beurt. Het was erg druk en ik had er echt totaal geen zin in allemaal maar goed…

Het mooie van het geheel is dat alleen ik en een andere dame met een kind doorhadden wat er gebeurde. Het gebeurde ook in stilte en de rest, ongeveer 20 personen waren te druk met hun telefoon of met elkaar om mee te krijgen wat wij hebben gezien met z’n tweeën. We waren elkaar ook steeds aan het wenken van “kijk”… kijk wat er nu gaat gebeuren.

Er was dus een man die ontzettend ongeduldig was. Hij stond daar al 45 minuten te wachten. Hij kwam ook erg zenuwachtig over. Steeds puffen en zuchten dat het maar te lang duurde allemaal. Hij was ook steeds aan het mompelen tegen zichzelf en ik zag dat dus. Ik kan hem het beste beschrijven als de typische Nederlandse economie leraar of professor van ongeveer 1.90 meter lang, rond de 45 a 50 jaar oud met een klein gezondheidsbrilletje en knoopjeshemd in zijn broek. Wat hij precies retour wilde doen weet ik niet, maar dat ging dus niet zonder slag of stoot.

Hij ging op een gegeven moment voor zijn beurt voor de balie staan omdat hij dacht dat hij de volgende was die aan de beurt zou zijn. Toen begon het allemaal lol.

Er was dus een koppel die hun kaartje hadden gemist en gingen naast de man aan de balie staan en vragen of ze eerst geholpen konden worden. De man was het duidelijk niet eens hiermee. De jonge, geweldige, gangster chick achter de balie vroeg dus aan de meneer.

“Meneer, bent u aan de beurt?”. Waarop de man antwoordde met “nee, maar ik ben wel de volgende aan het bord te zien”.

De dame achter de balie zei vervolgens dat hij nog eventjes moest wachten omdat ze de koppel eerst wilde helpen die hun plekje hadden gemist. De man mompelde heel erg geïrriteerd “Oh dat werkt dus zo hier?” en was het er overduidelijk niet mee eens. De dame vroeg of hij rustig wilde blijven en of hij even een stap achteruit wilde maken zodat zij de koppel eerst kon helpen. Deze man had het eventjes niet meer en werd NOG zenuwachtiger dan hij was. Begon heel zenuwachtig om zich heen te kijken en te scrollen in zijn telefoon uit frustratie.

Dit is het moment dat ik oogcontact maakte met de andere vrouw die het ook allemaal aan het volgen was. Nou, we hadden alle twee een grijns op ons gezicht van oor tot oor.

Tien minuten later, ja TIEN minuten later waren degenen die hun plekje hadden gemsit geholpen en was de man dus eindelijk aan de beurt. Maar de dame achter de balie was die kerel al helemaal zat. Ze drukt dus op het belletje en gaat vervolgens eerst het magazijn in. Vijf minuten later komt ze terug en toen kwam de kers op de fucking taart. Wat doet deze chick…. volg dit ff.

Naast de balie stond dus een HELE grote stapel met spullen op een kar die retour waren gedaan en die moesten bestickert worden met barcodes. Deze chick ging dus op haar HELE dooie gemak dus eerst die hele stapel voorzien van stickers. Ik HAD het niet meer en de dame die het ook volgde allemaal ook niet. Dat duurde dus ook nog eens tien minuten voordat ze klaar was.

Het mooie van het geheel is dus dat wij met z’n tweeën overduidelijk zagen dat ze dit hartstikke expres aan het doen was. Afijn, de meneer was dus aan de beurt maar bruh … je kon zijn hart gewoon zien kloppen door zijn hemd heen met zweet op zijn voorhoofd erbij als kers op de taart. Het was prachtig!

Ze raken dus in gesprek over zijn retour product die hij in juni had aangeschaft en de dame wilde het in de eerste instantie ook niet retour nemen (LOL) omdat het uit de verpakking was en ook echt gebruikt was door de man. Zij bleef voor de rest ontzettend kalm en beleefd tegen de man in haar manier van verbale communicatie. De man deed het tegenovergestelde natuurlijk. Die was ondertussen helemaal over de rooie. Knalrode kop ook. Maar het gesprek tussen die twee was verder niet luid te noemen.

Deze chick pakt op een gegeven moment de telefoon en loopt weer weg. Midden in het gesprek. Ze is dus weg van de balie gelopen om het zeer waarschijnlijk te bespreken met een leidinggevende. Daarna ging ze nog even op haar gemak een gesprek voeren met een medewerker aan de andere kant van de balie. Beetje giechelen en lachen en de man stond er vol ongeloof naar te kijken.

Toen ze wegliep zei de man gewoon. “Waar loopt die trut nou weer heen“. Dit zei hij dus een beetje luid en de collega aan de tweede balie ving dit dus op. Die dame ging me toch een potje tekeer tegen die man en zei; “Als u nu niet kalmeert bel ik de beveiliging en wordt u uit het pand gezet. We gaan niet schelden hier meneer.”

Deze man was al ontzettend ongeduldig en zenuwachtig maar nadat dit gebeurde stond hij gewoon LETTERLIJK te beven op zijn benen. Hij had het echt niet meer en ik piste van een afstand in me broek van het lachen zowat. Jullie hadden er echt bij moeten zijn! Het was net een mini drama serie waar ik naar aan het kijken was.

De dame komt terug, ze praten nog wat en neemt vervolgens zijn product retour. Deze man zei geen fijne avond niks. Hij ging er als een SPEER (stampvoetend) ervandoor en toen was het gelukkig mijn beurt bij dezelfde chick.

Ik loop dus met een hele brede grijns naar haar balie toe en het eerste wat ik zeg is: “Ik heb gezien wat je deed daar, die shit was super gangster“. Ze zegt zo: “Hoe bedoelt u dat?” waarop ik weer antwoordde met: “Het afstraffen van die andere onbeschofte man zijn ongeduld“. Die dame antwoordde vervolgens met: “Ja sorry hoor, ik laat niet tegen me tekeer gaan en al helemaal niet onbeschoft behandelen. Dan ga ik het expres veel langer laten duren allemaal dan het moet“.

Ik wilde haar nummer vragen want ze was nog best wel knap ook! Maar goed, was allang blij dat ik aan de beurt was en had me lol wel gehad op dat moment. Dat was echt genoeg IKEA voor die dag.

Ze nam mijn led lampen dus retour want ik had de verkeerde gekocht, ik gaf haar nogmaals probz voor deze actie en ging vervolgens weer weg.

Mijn advies verder is. Blijf geduldig daar want je ziet wat er gebeuren kan. Patience is a virtue!!!Femke Halsema heeft beef met de Telegraaf over arrestatie 15-jarige zoon

Dit liedje over “Witte Chocolade” heeft gewoon 3.3 miljoen views op YouTube