in

#HurtBae 2: Eén jaar later – Kourtney & Leonard Meet Again

Dit verklaard eigenlijk een hoop ALS je Leonard mag geloven op zijn woorden wat natuurlijk erg moeilijk zal zijn…

Play

Kourtney en Leonard zijn ‘soort van’ exen. Een jaar geleden kwamen ze samen om te praten over hoe ontrouw hun relatie beïnvloedde, en die video leidde tot de virale Twitter-trend #HurtBae.

Kourtney en Leonard hebben elkaar opnieuw ontmoet om de gevolgen te bespreken van #HurtBae en waar ze nu staan in het leven in verhouding met elkaar. Zet je schrap want het is wederom een hell of a ride.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Leonard probeert in deze video zelfs duidelijk te maken dat ze, naar zijn mening, nooit samen zijn geweest. Ze waren gewoon beste vrienden en friends with bennefits. Leonard vind dat hij heel slecht uit de verf is gekomen vanwege het eerste filmpje. Heeft daar veel shit voor over zich heen gekregen en wil de record recht zetten met dit nieuwe filmpje.

Leonard geeft aan dat hij gedurende zijn, naar eigen zeggen, vriendschappelijke relatie met Kourtney meerdere keren heeft aangegeven niet officieel een ding te willen zijn. Kourtney is het daar niet mee eens en loopt zelfs boos weg op een gegeven moment.

Als je het eerste deel terugkijkt raak je een beetje verward, wat wel duidelijk is, is dat Leonard gewoon bindingsangsten heeft gehad wat Kourtney betreft. Dit is typisch iets wat je in je FB relatie profiel zou plaats als ‘It’s complicated’ smfh.

Maar wie van de twee is delousional? En wat is de echte waarheid hier? Jullie mogen het zeggen!LMFAO! Klaag-post over het koude weer gaat viral op Facebook

Music Friday: We hebben weer heel wat leuks voor jullie (week 10 – 2018)