in

Hunkemoller gaat sport bh’s uitbrengen voor mannen

hunkemoller_menbra_1030x630

Het is haast moeilijk te geloven maar na chokers voor mannen krijgen we nu ook sport bh’s voor mannen

Blijkbaar was de vraag zo groot bij Hunkemoller dat ze uiteindelijk hebben besloten om het product toch maar in productie te nemen.

Mannen blijken nu dus ook een goede ondersteuning voor hun borsten nodig te hebben tijdens het trainen. Alleen is de foto die ze gebruikt hebben bij het geheel een beetje verdacht. De meneer die deze BH aanheeft lijkt niet echt een figuur te hebben wat daar om vraagt.

Maar goed… voor mannen die echt tieten hebben, ja die zijn er echt, en hierdoor niet naar de sportschool durven omdat ze alle kant op bouncen tijdens het trainen, is dit natuurlijk een uitkomst?

Of is dit toch echt meer op de homoseksuele markt gericht? Het blijft voor ons echt een ‘WTF bruh…’ type of thing. Net zoals de chokers voor mannen van ASOS.

Dit is wat Hunkemoller er zelf over zeg:
In de afgelopen jaren hebben wij verschillende verzoeken gekregen of er een mogelijkheid ligt om een sport bh speciaal voor mannen te produceren. Nu fit en sterk worden op het lijstje staat bij een groot gedeelte van de bevolking, is passende kleding en de juiste support heel belangrijk. Eind zomer 2017 introduceren wij naast de nieuwe HKMX sportcollectie een sport bh voor mannen.

Bron: HunkemollerZeg eerlijk sheeple… toch gaan jullie woensdag weer massaal naar Drake

Internationale petitie: Straf man die hond levend gevild heeft en foto plaatste op social media