in

Bizar: huiskat reden voor zwangerschap vrouw, man doet verhaal

“De kat heeft mijn huiswerk opgegeten,” kennen wij allemaal. Maar dat de kat heeft gezorgd voor een zwangerschap, is nieuw voor een ieder.

Het is een vreemd verhaal, maar het is echt gebeurd. Een man heeft zijn vrouw “per ongeluk” bezwangerd, nadat hun kat gaatjes had geprikt in het condoom dat zij gebruikten.

Het was duidelijk dat ze op dat moment niet op de hoogte waren van de capriolen van de kat of dat ze niet in de positie zouden zijn waarin ze zich nu bevinden, ongeveer vijf weken later en vijf weken na een zwangerschap die ze niet van plan waren.

Om enige context te geven aan de situatie, beviel de vrouw van de man vorig jaar en besloot het echtpaar ‘nummer twee’ op te houden vanwege de moeilijkheid van de eerste zwangerschap en de bezorgdheid over de wereldwijde gezondheidscrisis.

via GIPHY

Nadat zijn vrouw stopte met het innemen van de pil omdat ze zich ‘erg ziek’ voelde en ze wat gewicht wilde verliezen, besloten ze condooms te gebruiken, omdat ze dachten dat ze ‘genoeg’ zouden zijn om een zwangerschap te voorkomen.

Maar hun ‘boze genie’ had andere plannen. De man deelde het verhaal op Reddit met als caption: “Today I f*cked up by letting the cat get my wife pregnant…’

Lees het volledige verhaal via deze link op Reddit.Tip: top 10 meest bekeken Netflix films

Kijken: ‘Ik bezoek zeven kermissen op één dag’