in

Huisarts vertelt aan tafel bij Jeroen Pauw dat ze besmet was met corona en hij was er niet blij mee

Deze huisarts was pas, naar eigen zeggen, een paar dagen opgeknapt en zat afgelopen zondag bij Jeroen aan tafel te vertellen dat ze de week ervoor besmet was geraakt met het coronavirus.

Je had z’n blik moeten zien… hij was er totaal niet blij mee. In een interview met De Telegraaf laat Jeroen weten dat hij niet blij is met de besmette huisarts aan tafel.

“Het was goed geweest als ze ons voorafgaand had ingelicht over haar situatie. Ik kan me zo voorstellen dat je als huisarts vast wel goede afwegingen kan maken op het vlak waarop zij deskundig is. Maar hiermee heeft ze een fout gemaakt.” Als hij het van te voren had geweten was hij niet gekomen.

“Ik denk dat ik zelf ook niet was gekomen als ik het had geweten. […] Het gaat ook niet alleen om ons en om de andere gasten, maar ook om de mensen die achter de schermen werken. Zelf had ik ook niet gepresenteerd als mijn eigen geliefde ziek zou zijn geweest.”

In het onderstaande fragment zegt ze ook dat je altijd je gezonde verstand moet blijven gebruiken: nou mevrouw …. hahaha en u was bestuurslid van welke vereniging?

Het is namelijk helemaal niet bekend hoe lang je drager blijft van het virus en hoe lang je na het besmet raken, andere mensen kan besmetten ermee. Of je nou opgeknapt bent of niet. Haar man zat nog ziek thuis toen ze op bezoek was bij de programma.

Is het wel zo verstandig geweest van de huisarts om naar de talkshow toe te gaan? Jeroen vroeg het zich ook af. “Bent u er niet bang voor dat u op enige wijze nog anderen zou kunnen besmetten?” Volgens Carin is ze niet besmettelijk, maar voorlopig staat ze haar patiënten digitaal te woord.

“Daar heb ik overleg over gehad. Die heeft gezegd: ’24 uur nadat de klachten verdwenen zijn mag je weer gaan werken.’ Dat betekent dat ik theoretisch morgen weer zou kunnen werken. Aangezien ik ook nog een zieke man thuis heb – hij is aan het opknappen – heb ik besloten alleen telefonisch mijn patiënten te woord te staan. Dat zijn toch wel de kwetsbare mensen.”Dope: laatste trailer van “La Casa de Papel” seizoen 4 is hier!

Pornhub’s Premium gratis voor Nederlanders om je quarantaine-blues te genezen