in

Horrorclowns proberen kinderen het bos in te lokken in Amerika

Capture

Als je dacht dat horrorclowns alleen in films voorkomen, dan heb je het mis. The IT is real and he’s coming for ya kids!

In Zuid-Californië heeft de politie namelijk meerdere meldingen gehad van personen verkleed als clowns die kinderen het bos in proberen te lokken. De incidenten vonden plaats achter het appartementencomplex Fleetwood Manor in Greenville.

De clowns zouden geld en snoep gebruiken om de kinderen mee het bos in te lokken. Eén van de slachtoffers is de tienjarige zoon van Donna Arnold.

Mama, er zijn clowns in de bossen en ze proberen ons te pakken. Sommigen hadden kettingen, sommigen messen en sommigen hielden geld vast. “Kom hier, we hebben snoep”, riepen ze.

Een buurtbewoner die zelf polshoogte ging nemen zei dat de clowns groene lichten gebruikten. Toen de clowns haar zagen renden ze terug de bossen in. De clowns zouden zich schuil houden in een moeilijk bereikbaar huisje dichtbij een vijver.

De politie is wel aan het patrouilleren maar heeft nog geen verdachte personen gevonden. De eigenaar van het appartementencomplex waarschuwde de bewoners met een brief.

Bron: TattaTVMensen met een iPhone kunnen nu inzoomen op Instagram foto’s

4-FA pillen schijnen LEVENSGEVAARLIJK te zijn