in ,

Horror: Vrouw in 14 stukken teruggevonden na Tinder date

Voordat jullie dit lezen willen wij jullie even wijzen op de gevaren van social media en vooral Tinder. Mensen in Nederland spreken massaal af via Tinder met personen die ze niet of nauwelijks kennen. Alles voor een wild avontuurtje. Het hoeft maar een keer fout te gaan hé. Doe a.u.b. voorzichtig en denk twee keer na voordat je dit soort shit uithaalt. Dit soort misselijke taferelen gebeuren niet alleen in Amerika.

Een vrouw uit Nebraska die vermist werd na een Tinder-date werd in 14 stukken teruggevonden nadat ze af had gesproken met iemand via het desbetreffende social-platform.

Sydney Loofe, 24, werd op 27 december dood gevonden nabij Edgar, Omaha, ongeveer een maand nadat ze was verdwenen en nooit meer thuiskwam. Haar uiteengereten lichaam werd gevonden in vuilniszakken die in een veld waren gedumpt.

De verdachten, Aubrey Trail, 52, en zijn vriendin Bailey Boswell, 25, zijn allebei beschuldigd van moord.

Naar verluidt ontmoette Sydney de vrouwelijke verdachte Boswell op Tinder ergens in november 2017. Ze zouden op date gaan en de dag daarna nog een keer ontmoeten.

Aubrey Trail, Bailey Boswell
Credit: Taney County Sheriff’s Office

De laatste keer dat iemand hoorde van de 24-jarige was in de nacht van 15 november, toen ze een foto van zichzelf plaatste op Snapchat met de caption: ‘Klaar voor mijn date‘. Maar de vrouw wist dus duidelijk niet wat haar te wachten stond.

Sydney werd de volgende dag als vermist opgegeven door haar moeder toen ze niet kwam opdagen op haar werk bij een bouwmarkt.

Terwijl openbare aanklagers zeggen dat Trail en Boswell de ontvoering en moord gepland hadden, zeggen de advocaten van de verdachten dat de verwondingen die Sydney had opgelopen, het gevolg waren van ‘ruige, consensuele seks’. Boswell had de vrouw namelijk eerst dood gewurgd met een verlengsnoer.

Forensisch patholoog Dr. Michelle Elieff getuigde dat het lichaam van Sydney ook andere verwondingen vertoonde zoals een gescheurde oorlel en blauwe plekken op haar polsen, op de achterkant van haar hoofd en de binnenkant van haar dijbenen.

Dr. Elieff voegde eraan toe dat deze verwondingen aangaven dat de 24-jarige met de verdachten had geworsteld voordat ze stierf aan verstikking. Op de vraag of deze verwondingen kunnen zijn opgelopen door ruige, maar wel consensuele seks, zei de forensisch patholoog dat het mogelijk was.

De vrouwelijke verdachte heeft toegegeven dat ze Boswell heeft geholpen met het in stukken snijden van het lichaam wat ze vervolgens ergens in een veld hebben gedumpt.

Boswell zorgde tijdens de rechtszaak voor nog meer ellende toen hij zijn eigen nek probeerde door te snijden. Hij riep: ‘Bailey is onschuldig en ik vervloek jullie allemaal’ en stak zichzelf vervolgens neer met een pen. Hij werd overgeplaatst naar het ziekenhuis waar hij hechtingen kreeg voor zijn verwonding en is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

Als ze veroordeeld worden, kunnen zowel Trail als Boswell de doodstraf krijgen. Het proces tegen Boswell en medeverdachte Trail begint pas in oktober.Politie: Knallende ruzie in woning bleek strijd over frikandel tussen broer en zus

Jonge Fortnite-speler streamt 10 uur per dag voor behandeling van zieke vader