in

Horror in Hengelo: “Zoon vermoordde ouders met zaag en moker'”

Hamer ter illustratie/ foto credit Henglo: Michielverbeek/ Wiki Commons

De 27-jarige man uit het Achterhoekse Hengelo die vastzit voor de dood van zijn ouders, wordt ervan verdacht hen met een hamer of moker en een zaag te hebben vermoord. Dat bleek deze dinsdag bij de rechtbank in Arnhem.

Volgens het OM heeft de man in oktober van vorig jaar zijn vader en moeder meerdere malen met een moker of hamer op het hoofd en lichaam geslagen. Vervolgens heeft hij de keel van beide ouders doorgezaagd. De man zou het geheel opzettelijk en met voorbedachte rade hebben gedaan.

In de ochtend van het voorval meldde de man zichzelf in het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem. Hij was gewond en moest geholpen worden. De politie hield hem aan nadat de levenloze en verminkte lichamen van zijn ouders waren gevonden in hun woning aan de Julianalaan in Hengelo.

Verschillende bronnen die dichtbij de familie staan hebben tegen Omroep Gelderland gezegd dat de man met psychische problemen zou kampen. Hij woonde nog thuis en zou zwaar depressief zijn. De vader maakte zich grote zorgen over zijn zoon.

De rechter boog zich dinsdag voor het eerst over de zaak, die nog niet inhoudelijk werd behandeld.

Bron: omroep GLDTrailer: HBO triller serie “The Outsider” is echt een aanrader!

Super dichtbij: coronavirus in Duitsland opgedoken en overgedragen van mens tot mens