in

Honderden Swingers willen record ‘grootste orgie’ ooit verbreken in Las Vegas

En jij bent uitgenodigd!!!

Menage Life, een organisatie voor “seksueel vrije mensen”, heeft zojuist hun ambitieuze plannen onthuld om het onofficiële wereldrecord voor de “grootste orgie in de geschiedenis van de mensheid” te verbreken.

Op zaterdag 2 juni 2018 nodigt het bedrijf mensen uit om hun achtste Sin City-evenement in Las Vegas bij te wonen. Ze verwachten dat meer dan duizend swingers hieraan zullen deelnemen.

Japan heeft het huidige record voor de grootste orgie ooit. Dat vond plaats in 2007 toen 250 mannen en 250 vrouwen allemaal seks hadden met elkaar in een magazijn/ opslagplaats ergens.

Menage Life wilt gehakt maken van dat record. Om deel te kunnen nemen moet met een Sin City 8 pasje halen. Volgens Las Vegas Weekly is de prijs voor koppels rond de 200 USD en de prijs voor single girls die alleen komen 25 USD.

Deelnemers ontvangen een gratis condoom, glijmiddel, handdoeken en handdesinfectans – en de organisatoren beloven een schone, comfortabele ruimte met duidelijk aangegeven plekken voor het verwijderen van afval en linnengoed.

Mannen die alleen komen aanzetten zijn niet welkom. Dat is niet toegestaan. Je moet in het gezelschap zijn van minstens één dame.

Bij aankomst moeten alle deelnemers ook een identiteitsbewijs met foto tonen en een verklaring ondertekenen waarin staat dat het duidelijk is dat ze de regels ten aller tijden moeten respecteren. Nee is nee, en netjes vragen voordat je iemand aanraakt.

“Any violations result in immediate ejection for their entire group. We have security officers who are members of the lifestyle monitoring the playroom the entire time,” staat op de website van Menage Life’s.

Om te voorkomen dat mensen worden uitgesloten tijdens deelnamen krijgt iedereen een masker. Wat daar de bedoeling van is, is dat men elkaar dus niet kan afwijzen op uiterlijk of een gezicht wat niet aanstaat. Het is kut tegen piemel gewoon.

“Because of possible media attention, we are making the world record attempt a masquerade, a very erotic masquerade” the team write, “think Eyes Wide Shut.” “Cum be part of history. Feel free to bring your own toys and supplies too.”

Jullie weten dus waar jullie moeten zijn als je rond 2 juni in Las Vegas bent. Gewoon één dikke bang bros gaan meemaken. Be safe en doe het veilig.Het is weer Music Friday dus we hebben een hele lijst met muziek voor jullie

luipaard-aanval Frans gezin Beekse Bergen vastgelegd op video