in

Hond wordt vreselijk depressief nadat ze terug gebracht wordt naar asiel

ad_186540140

Met haar kopje tegen de muur gedrukt zit Lana droevig in een hoekje in een dierenasiel. Ze is net door haar adoptiefamilie teruggebracht.

Kort daarna wordt er een foto van haar genomen; het beeld van afwijzing.

Lana werd in Mexico geboren en had het daar, als pup uit een groot nest, niet makkelijk. Ze moest vechten voor haar eten. Toen zij ruim vijf maanden oud was, werd ze gered en naar de Canadase stad Toronto gebracht en in een pleeggezin geplaatst. ,,Ze was voor alles bang”, vertelt hondentrainer Dahlia Ayoub aan The Dodo. ,,En net zo groot als mijn hand.”

Na een tijd in het pleeggezin te hebben gewoond, werd Lana geadopteerd. Eenmaal in haar nieuwe gezin toonde ze defensief gedrag, het resultaat van haar moeilijke jeugd. Zo viel ze onder meer de moeder van het gezin aan. Uiteindelijk werd besloten om de hond terug naar het asiel te brengen, omdat het gezin ook kinderen had.

Het was de enige keer dat ze dat gedrag had vertoond, maar de gevolgen waren niet min. ,,Ze sloot zich af van alles en iedereen”, zei Dahlia. ,,Het leek alsof haar wereld was in elkaar gestort.”

Er werd een foto gemaakt van de treurige Lana, die niet eens meer wilde wandelen. Op The Dodo, een site die over liefde voor honden schrijft, verscheen deze foto met het verhaal van de hond. Inmiddels wordt haar verhaal veel gedeeld op sociale media.

ad_186540146

‘Likjes’
Hondentrainer Dahlia was benieuwd hoe het met Lana ging, toen ze hoorde dat ze weer in het asiel zat en besloot bij haar op bezoek te gaan. ,,Ik was benieuwd naar haar reactie. Ik riep ‘Laaaaaana! Hoe gaat het?'”.

De hond vloog in de armen van Dahlia en gaf haar duizenden likjes. ,,Ik weet zeker dat er een familie is voor deze hond.”

We would like to thank everyone who has offered support to help Lana find her furever home! We are happy to announce…

Posted by Mighty Mutts on vrijdag 30 oktober 2015

Bron: ADEye Candy: Alarm ging net af … het is weer maandag

Fetty Wap bedreigt zijn Baby Mama op straat (video)