in

HolySHIT: Vrouw moest smekend om hulp alleen bevallen in een vieze cel

Een voormalige gevangene, verdacht van identiteitsfraude, klaagt de gevangenis van Denver County aan omdat ze haar zou hebben gedwongen alleen te bevallen in een vuile cel.

De 26-jarige Diana Sanchez heeft gezegd dat ze schreeuwend van pijn achterbleef toen ze haar zoon, Jordan, baarde zonder enige verdoving, medische hulp of iemand om haar te helpen. Sanchez zat op dat moment al 14 dagen achter slot en grendel.

Volgens gerechtelijke documenten heeft Sanchez het personeel van het Sheriff Department van Denver, op 31 juli 2018 omstreeks om 05.00 uur, op de hoogte gesteld dat ze moest bevallen. Ze beweerd dat een bewaker weigerde haar te helpen toen ze vertelde dat haar water brak rond 10:00 uur in de ochtend.

Sanchez: I felt helpless. Nobody was helping me. There were so many people there and nobody lifted a finger basically, That pain, it’s just, it’s indescribable. What hurts me more is the fact that nobody cared.

Toen Sanchez uiteindelijk om 10:44 uur was bevallen, kwam een verpleegster, die van buiten de cel had meegekeken, binnen en pakte haar zoontje op.

Volgens Denver Sheriff’s Department is Internal Affairs een onderzoek gestart om te achterhalen wat er misging. Check de beelden van het voorval hieronder.De vierdelige documentaire van Zack Ink is uhm….. bijzonder apart

Meisjes, opgevoed door werkende moeders krijgen betere banen en verdienen meer geld volgens studie