in

HolyShit: Een 17-jarige is doodgegaan door een zuigzoen van zijn vriendin

Zuigzoen
Een 17-jarige tiener genaamd Julio Macias Gonzalez uit Mexico City is onlangs overleden nadat een zuigzoen van zijn vriendin voor lichamelijke problemen zorgde.

Hij had de dag doorgebracht met zijn 24-jarige vriendin en kreeg s’avonds stuiptrekkingen aan tafel bij zijn ouders thuis.

De zuigzoen zorgde voor een bloedprop dat naar zijn hersenen doorschoot waardoor hij een beroerte kreeg. Hulpdiensten konden er niks meer aan doen. Hij stierf ter plaatse. De vriendin is trouwens spoorloos verdwenen. Zijn familie geeft haar de schuld van zijn dood.

Het is overigens niet de eerste keer dat iemand is overleden aan het gevolg van een zuigzoen. In 2011 is een 44-jarige vrouw uit Nieuw Zeeland gedeeltelijk verlamd geraakt als gevolg van een beroerte die ze kreeg.

Doktoren hadden de grootste moeite om te achterhalen wat de oorzaak was van haar beroerte totdat de blauwe plek op haar nek ontdekt werd. De slagader onder de blauwe plek was beschadigd.

Dr Teddy Wu, die de Niew Zeelandse vrouw had behandeld vertelde: “To my knowledge, it’s the first time someone has been hospitalised by a hickey.”

Although rare, the suction of a love bite can cause damage to a major artery in the neck, creating a blood clot that travels to the heart and causes a stroke.Alert: Je hebt nog 28 dagen om deze WhatsApp instelling uit te zetten

Vriendin van voetballer Richairo Zivkovic haalt uit naar hem tijdens programma