in

HolySHIT: Burger King gaat Whoppers bij mensen thuis bezorgen!!!!

1454689205_burgerking

Dit is waar men al jaren op wacht maar het is dus niet de McDonalds maar de Burger King die het geheel aftrapt.

Burger King gaat eten bezorgen en bij mensen thuis afleveren. De fastfoodketen heeft daarvoor een deal gesloten met maaltijdbesteldienst Thuisbezorgd.nl. Het bezorgen gebeurt voorlopig wel alleen vanuit de vestigingen in Den Haag en Emmen.

Thuisbezorgd.nl, onderdeel van het beursgenoteerde Takeaway.com, zegt dat het streven is om het aantal filialen dat bezorgt snel op te voeren. In diverse andere landen is het ook al mogelijk om eten van Burger King thuisbezorgd te krijgen. De keten wil die dienst graag uitbreiden voor de klanten in Nederland.

Het idee komt van het Amsterdamse Standard Investment, welke Burger King gisteren van voormalig aandeelhouder Citoyen Food Group heeft overgenomen. Burger King Nederland bestaat uit 27 restaurants met in totaal 1400 werknemers. De nieuwe eigenaar heeft grootse plannen met de keten. Zo wil Amsterdamse Standard Investment het aantal restaurants flink gaan uitbreiden en zijn er plannen gemaakt om in dit jaar het begin van de thuisbezorgservice uit te gaan rollen. In Spanje en in Engeland is de nieuwe service al een groot succes en dat geeft Standard Investment een groot vertrouwen dat het ook in Nederland zal aanslaan.

Of het een succes gaat worden moet nog blijken want een koude burger smaakt natuurlijk HE LE MAAL nergens naar! Misschien hebben ze daar al iets op gevonden.

Wij zijn benieuwd of McDonalds en KFC gaan volgen!Sylvana Simons zet eerste vlog online en wordt door de stront gesleept ervoor

0

Chick gaat VIRAL AF nadat McGregor haar uit foto knipt