in

#HolyShit: Beyonce wil scheiden van Jay-Z???

beyonce-and-jay-z.png

Beyoncé is helemaal klaar met alle vermeende affaires van haar echtgenoot Jay Z. De zangeres zou binnenkort hun scheiding aankondigen, na hun huwelijk van zeven jaar.

Langzaam worden de scheuren in het huwelijk van Beyoncé en de rapper zichtbaar. De zangeres is helemaal klaar met de geruchten die al jarenlang de ronde doen dat de vader van haar dochtertje, Blue Ivy, regelmatig een scheve schaats rijdt. Ze wil de schijn niet langer ophouden. “Het huwelijk is dood. Bey is er klaar mee om zich gelukkig voor te doen”, verklapt een bron aan In Touch.
De zangeres heeft al anderhalf jaar geen interview meer gegeven, nadat haar zus Solange tijdens het liftincident in een agressieve tirade uitbarstte tegen Jay Z. “Het is alsof Bey zich afgesloten heeft, ze wil niet gevraagd worden naar haar huwelijk of waarom ze geen tweede kindje heeft gekregen na Blue.”

Toch zouden familie en vrienden al op de hoogte zijn van de scheiding van het stel. “Ze zal binnenkort een publiek aankondigen dat hun huwelijk voorbij is”, aldus de insider. “Eerder deze zomer heeft Bey diverse verdachte berichtjes gevonden op Jays telefoon, waardoor ze hem ervan verdacht een affaire te hebben met een van zijn vrouwelijke protégés.”
Sindsdien houdt de diva Jay angstvallig in de gaten. Toen ze Jays rechterhand haar bevindingen voorlegde gaf hij aan dat ze daarvoor bij Jay moest zijn. “Dat bevestigde haar ergste vermoedens en angsten”.

Volgens de vele geruchten zou Jay Z onder meer de lakens hebben gedeeld met Rihanna, Rita Ora en Rachel Roy, tijdens hun huwelijk. De definitieve beslissing om te scheiden is gevallen na de MTV Video Music Awards, waar het stel slaande ruzie kreeg omdat zij niet met hem in het openbaar gezien wilde worden.

Beyoncé verdacht hém ervan toch te willen gaan, omdat Rita Ora daar aanwezig zou zijn. Hij zou haar daarna voor gek hebben verklaard, maar gaf haar geen toegang tot zijn telefoon toen ze daarom vroeg. “Na twintig minuten schreeuwen raapte ze zichzelf bij elkaar, waarschuwde ze hem dat hij met de verkeerde vrouw te maken had en liep ze de deur uit”, vervolgt de bron.
De diva zou inmiddels bezig zijn met strategische zetten om zoveel mogelijk uit de scheiding te halen. Wel is ze bereid om Jay bezoekersrechten toe te wijzen, omdat ze niet wil dat Blue Ivy net als zijzelf in een gebroken gezin opgroeit. Het is overigens niet de enige ouderlijke rechtszaak waarin hij verzeild zou raken, de rapper is al gedaagd door iemand die beweert zijn buitenechtelijke kind te zijn.

Bron: TelegraafiPhone krijgt ook middelvinger Emoji bij iOS-update 9.1

Sticks & Big2 – Waar Wacht Je Op?! (Prod. Big2)