in

HolySHIT: 44 mensen gewond na storingen in golfzwembad wat Tsunami veroorzaakte

Er zijn 44 mensen gewond geraakt na een technische fout in een golfzwembad wat een Tsunami van ruim 3 meter hoogte veroorzaakte.

Mensen claimen dat de badmeester die achter de knoppen zat gewoon dronken was en de settings gewoon op Tsunami stand zette. Mensen vragen zich ook af waarom het zwembad überhaupt een Tsunami stand heeft.

Drie mensen liggen nog steeds in het ziekenhuis met gebroken botten, ernstige snijwonden en andere verwondingen aan het lichaam. Mensen werden gewoon uit het zwembad geslingerd en mensen die aan de kant stonden werden onderuit gehaald door de Tsunami. Het incident vond plaats in de Shuiyun Water Park, Longjing, in het noorden van China.

De directie van het waterpark heeft ontkend dat de badmeester dronken was en jaagt het allemaal op een technische fout wat zich heeft voorgedaan.

De autoriteiten van Longjing hebben het bad voor een dag gesloten en zijn een onderzoek gestart. Ze hebben in de eerste instantie gereageerd met het volgende:

According to the initial stages of the investigation, the incident was caused by a power cut that damaged electronic equipment in the tsunami pool control room, which led to the waves in the tsunami pool becoming too big and injuring people.Zucht: We moeten met spijt vermelden dat er nu Croc handschoenen bestaan

Oma schopt agent in de ballen en wordt getaserd om een boete van 80 USD