in

Holy Smokes: Lidl gaat BMW’s verkopen

10.000 BMW’s per jaar die je straks 2de hands kan overkopen van Lidl

Supermarktketen Lidl gaat in de toekomst ook auto’s verkopen. Volgens het Duitse blad Manager Manazin gaat het jaarlijks om 10.000 BMW’s, voornamelijk diesels.

De holding van onder meer Lidl en Kaufland genaamd De Schwarz Groep, gaat afscheid namen van het automerk Audi, en kiest voortaan om haar bedrijfsauto’s te kopen bij BMW. Dit komt namelijk omdat ze bij BMW 48 tot 50% korting krijgen op dieselauto’s. Audi wil niet verder zakken dan 42 procent korting, dus het is auf wiedersehen!!!

10.000 BMW’s per jaar die ze na 6 maanden gebruik gaan doorverkopen aan de gewone burger via speciale vestigingen in Duitsland.

Dat zegt twee dingen, of de grens over en straks lekker goedkoop een Beemer op de kop tikken of gaan ondernemen, freaking groot worden en ook 50% korting regelen bij het aankopen van een hele vloot aan auto’s. Waar zijn wij toch mee bezig jongens? 50, VIJFTIG procent korting op een nieuwe auto?

Het mot nie gekkah worden!

Lidl probeert al langere tijd haar hand in de trog van de automarkt te steken. Zo hadden ze al eens een initiatief om online auto’s te verkopen en kan/kon je bij Duitse vestigingen van de budgetsuper ook terecht voor winterbanden inclusief velgen.

Om welke BMW’s het precies gaat weten wij nog natuurlijk nog niet. Hopelijk wordt het zoiets…

Daarnaast vragen wij ons echt af voor hoeveel ze de auto’s gaan doorverkopen? Stel…. stel heel eventjes dat de nieuwprijs rond de 40.000 is. Dat betekent dat Lidl ze wegpakt voor 20.000 straks. Deze auto’s gebruiken ze dan zelf ongeveer 6 maanden. Wordt de prijs dan hoger of lager dan 20.000? Je zou zeggen lager toch?

Maar goed, die Duitsers hebben weer massel en nu is het wachten op de Jumbo Groep Holding B.V om zoiets voor Nederlanders te doen.
Van A.H. hoef je zoiets sowieso niet te verwachten. Die zullen beweren dat alleen Turken en Marokkanen in BMW’s rijden (tweedehands) en die behoren toch onderaan de lijst in hun klantenprofiel, naast mensen met een donker huidskleur SMFH.Getalenteerde kunstenaar geeft generieke massaproductie speelgoedpoppen hun eigen unieke look

Ronnie Flex reageert op disstrack van Innecent