in

Holy Shit: cast van Duitse Big Brother weet nog niks over coronavirus pandemie

De cast van een Big Brother realityshow in Duitsland weet nog helemaal niks van een pandemie. Ze hebben namelijk geen flauw idee zelfs omdat ze natuurlijk buitengesloten zijn van de samenleving. Maar daar gaat nu verandering in komen.

Huisgenoten die deelnemen aan de Duitse Big Brother, zullen eindelijk worden geïnformeerd over de pandemie van het coronavirus, nadat ze wekenlang niet op de hoogte waren van het effect dat het virus op de hele wereld heeft.

De meeste deelnemers die aan de realityshow deelnemen, zijn zich volledig niet bewust van wat er in de buitenwereld is gebeurd sinds ze op 6 februari het huis binnenkwamen.

Alle nieuwe deelnemers die zich sinds de oorspronkelijke startdatum bij het Big Brother-huis hebben aangesloten, hebben te horen gekregen dat ze niets mogen onthullen aan degenen die al in huis zijn.

Er zijn momenteel bijna 7.000 bevestigde COVID-19-gevallen in Duitsland, waarbij ten minste 13 mensen zijn overleden.

Net als bij elke andere internationale serie van Big Brother, hebben producenten zich aan een strikt beleid gehouden dat hen verbiedt nieuws van de buitenwereld door te geven, tenzij het betrekking heeft op de dood van een familielid.

Na een reactie op hun beslissing om huisgenoten in het ongewisse te houden over de verspreiding van het coronavirus, heeft het netwerk nu besloten vanavond, dinsdag 17 maart, een speciale live-aflevering uit te zenden, waarin deelnemers worden geïnformeerd over de wereldwijde pandemie.

De deelnemers wonen momenteel in twee huizen in Ossendorf, Noordrijn-Westfalen, één van de zwaarst getroffen staten van het land met betrekking tot COVID-19.

Spreek je of versta je Duits? Dan is dit toch wel eentje die je niet gaat willen missen denk. Deze mensen zullen met stomheid en absolute shock geslagen worden. In zo een huis komt het nieuws natuurlijk twee keer zo hard aan.

Je kan deze aflevering checken op SAT.1 om 19:00Kijken: influencer doet #coronviruschallenge en likt openbare toiletbril

Kijken: veel jongere coronapatiënten op intensive care in Breda – “Behandeling is loodzwaar”