in

Hoerenlopers opgelet: de bordelen in België zijn weer open

Sauna’s en massagesalons blijven tot 1 juli gesloten, maar de bordelen mogen in België sinds vandaag weer open. Een bezoekje aan de sekshuizen zal voor de klanten even wennen zijn. Bij binnenkomst wordt de temperatuur van de klant opgemeten en het dragen van een mondkapje is verplicht voor zowel bezoeker als gastvrouw/heer.

Who cares anyway? Genoeg eenzame of geile mannekes daarbuiten die lekker weer van de bil kunnen tegen een kleine vergoeding. Alleen de lusten en niet de lasten voor deze lui. Afbetalen en klaar ermee. Kwakkie lozen tijdens een one night stand van ongeveer 15 min en nooit bang hoeven zijn voor een laatkomertje vanwege een ongelukje.

Begin die mannen te taggen want er zijn er genoeg in Nederland die vanavond nog de auto zullen pakken naar onze rode duivels van een buren voor een dijenklets-sessie.

In Nederland moet men nog wachten en is er nog geen versoepeling van de regels voor bordelen. Wel mogen sauna’s, casino’s en sportscholen op 1 juli weer open.

Prostituees mogen pas op 1 september weer aan het werk. Binnen de branche wordt – min of meer gekscherend – geopperd om niet alleen mondkapjes, maar ook plexiglasschermen met gaten erin te gebruiken. Soort van Gloryhole concept… lijkt mij iig wel geil zoiets. Nog nooit geprobeerd :p.

Voor degenen die een uitje naar Belgie maken de komende week. Heel veel plezier en roep keihard Fakkaaaaaa when you buss a nut… LMFAO!ID&T weet toch een soort van festival te organiseren met de naam – TIJDLOOS

Rapper JayJay gearresteerd voor jarenlange oplichting met designerkleding via webshops