in

Hinderlijke Vegan Activisten proberen mensen te weerhouden om vlees te kopen in Supermarkt

Oke, we snappen het. Wij snappen dat het beter voor de wereld en natuurlijk dieren in het algemeen zal zijn om te stoppen met het eten van vlees.

Maar bruh, probeer het niet door me strot te dauwen als ik de hele dag gewerkt heb en boodschappen ga doen terwijl ik honger heb. Ga dan niet zo voor me staan met een bordje en mij proberen te hinderen tijdens het pakken van mijn stukje vlees want dan gaan er ongelukken gebeuren…

Toen winkelpersoneel de organisator “Amanda Rippon” van dit evenement aansprak zei ze het volgende:

We are here in peacefull protest for the victims that lay behind these brave people here

Het geheel speelde zich af in Nieuw Zeeland en in ieder geval schoot een persoon helemaal uit haar slof tegen Amanda en een andere activist. Dat stukje is te bekijken vanaf 02:30 in de onderstaand video.

Wat zou jij doen als je zo verhindert werd?SMFH: Bloempotkapsel is nu officieel ook een symbool van haat

Lachgasverkoper Deniz verbannen uit stad door Halsema voor Wet Wapens en munitie