in

Het volledige verhaal achter de #BOTTLECAPCHALLENGE (beelden)

Wat begon als een challenge gecreëerd door een taekwondo master is nu de hele wereld aan het overnemen waarbij MMA vechters en zelfs filmsterren aan meedoen.

De ‘Bottle Cap Challenge’ werd begonnen door een taekwondo expert genaamd Master Fa op Instagram. Hij daagde verschillende mensen uit zoals Jean Claude Van Damme en Jackie Chan. Maar het was modeontwerper Errolson Hugh die de UFC-vedergewicht-kampioen Max Holloway erin taggde en de rest is geschiedenis.

Max daagde de Amerikaanse zanger John Mayer uit voor de challenge, die accepteert en nomineert vervolgens de Britste acteur Jason Statham. Jason Statham accepteert, voltooit de #bottlecapchallenge en nomineert kickbokser @jmoontasri die de uitdaging voltooit (video op instagram), waarna hij stuntvrouw Heidi Moneymaker nomineert die nog moet reageren.

Check ook: Ryan Reynolds probeert de #BOTTLECAPCHALLENGE maar het gaat verschrikkelijk fout

Ondanks dat hij niet genomineerd was, nam Conor McGregor het op zich om de uitdaging aan te gaan, Conor riep Floyd Mayweather op om het ook te doen (duh) maar niks van terecht gekomen natuurlijk.

Andere UFC-, MMA-atleten waaronder Angela Hill, Gabi Garcia, Belal Mohammed en Jessica Andrade namen het ook op zich om de uitdaging aan te gaan.

Wie denk je dat het het beste deed? Check de hele time-line hieronder!PlayStation 5 is gefocust op hardcore gamers & Big Budget Exclusives, zegt Sony

ENG: Dit is hoe gevaarlijk de processierups voor je hond kan zijn