in

Het is vandaag exact 20 jaar geleden dat 2Pac op 25-jarige leeftijd overleed

Het is vandaag exact 20 jaar geleden dat rapper Tupac Shakur (1971-1996) op 25-jarige leeftijd overleed aan zijn verwondingen nadat hij werd neergeknald in Las Vegas.

Op dit soort momenten besef je dat de tijd echt heel erg hard kan gaan en vooral trouwe fans van Pac weten wat wij bedoelen hiermee. Het lijkt als de dag van gisteren toen ik mijn gloednieuwe ‘All Eyez On Me’ CD in mijn CD speler plaatste en die shit begon te pompen als een malle!

Shit bruh… R.I.P naar een echte legende en bovenal een persoon die onsterfelijk is geworden door zijn muziek!

2pac-all-eyez-on-me-640x640Baby half dood geslagen, omdat hij papa stoorde tijdens het gamen

Pedofiel betrapt: Dit soort mensen moet je aan de hoogste boom ophangen