in

Het #NewWave album is opgenomen in de meest illegale studio ooit

Ronnie Flex sluit zich aan bij de niet willen pennen artiesten. Lil Kleine gaat los op zijn UGGS en Lijpe zit met D-Double in een combo.

Het idee voor ‘New Wave’ komt van platenlabel Top Notch en is mede mogelijk gemaakt door de Buma Music Academy. Buma Music Academy is een initiatief van Buma Cultuur om de muziekles weer terug op de middelbare school te brengen in een boeiende en eigentijdse vorm.

De eerste twee weken van februari werd Schiermonnikoog overspoeld door een nieuwe generatie hiphop artiesten. In deze ‘snelkookpan’ is keihard gewerkt, zijn bijzondere combinaties ontstaan en is een veelheid aan uiteenlopende tracks gemaakt: van straatraps tot potentiele pophits. Of zoals De Correspondent hun reportage kopte: ‘Let maar op: de volgende hiphopsensatie komt van Schiermonnikoog’.

Die studio is alleen zo Ghetto als de t****! Fakka Kees? Een reis en onderkomen op Schiermonnikoog, is dat echt zo duur? Buma heeft money G!

Ach ja… in dit soort opnameruimtes in en door heel Nederland worden de hardste tracks gemaakt…Eye Candy: Het is weer vrijdag dus wie gaat wie of wat doen?

FakkaTV: Dronken jongen zoekt ruzie op de dam en krijgt klappen