in

Het lijkt erop dat Ghostrider terug is en nog net zo gestoord is als vroeger

Wie de Ghostrider niet kent is of net klaar met puberen of na 2002 geboren. Kan ook zijn dat je helemaal niks met motors hebt.

De Ghostrider is een enorme waaghals die filmpjes op het net plaatste waarin hij met snelheden van bijna 360 kilometer per uur over snelwegen blaast. Zo pakte hij ooit Rotterdam via Utrecht naar Amsterdam in 20 minuten en 32 seconden.

In 2012 verscheen zijn laatste DVD genaamd: ‘Ghost Rider: 6.66 What The F**k’. Aan het einde van deze DVD zie je een bijna dood ervaring met een Subaru en een politieauto. Daarna verdween hij van de rader. Nooit meer iets van vernomen tot een paar weken geleden geruchten opdoken van een nieuwe deel incl. een nieuw filmpje.

Niemand weet ook wie het is. We weten wel waar hij vandaan komt. De Ghostrider komt dus uit Zweden en daar denken ze te weten wie het is maar zijn er niet zeker van. Hij deed die gekkigheid sowieso zonder nummerplaten en de politie werd helemaal naar van deze gast. Je wordt ook gewoon zeeziek als je naar zijn filmpjes kijkt. Wat hij doet is echt levensgevaarlijk.

1

2

Verschillende bronnen zijn er bijna zeker van dat het om de Ghostrider gaat. Wij kunnen dit niet met zekerheid zeggen maar de gene die dit filmpje gemaakt heeft is net zo gek. Kijkt u zelf maar…

Hieronder nog wat oude clipjes van de Ghostrider:Broederliefde (HWPO2) verslaan Lil Kleine (WOP) met 10de week op nummer 1

Yep: Mensen die vals spelen met Pokémon krijgen er flink van langs