in

Het kostuum van de nieuwe IT is onthuld en het is creepy AF!

Welke Millennial kent hem nou niet. The most creepy clown of them all! Pennywise van the ‘IT’ Movie.

The IT krijgt een remake die uitkomt in sept 2017 en wij hebben alvast een idee van hoe hij eruit gaat zien en door wie hij gespeeld gaat worden.

De originele Pennywise
De originele Pennywise

Toen ik een kind was bestond er nog niet zo iets als een kijkwijzer. Dit soort films werden gewoon overdag afgespeeld op de televisie. Je kon ook naar de videotheek, ja je leest het goed, de videotheek LMFAO!, en huren wat je wilde destijds. Ik geef eerlijk toe dat ik als kind nachtmerries heb gehad van deze film. De originele IT movie is een hele grote reden waarom men een spuughekel heeft aan clowns. Ze maken mij boos, ik wil ze alleen maar in elkaar slaan als ik er eentje zie. Maar goed…

Check de outfit hieronder en meer details over de re-make van IT in het bovenstaande filmpje.

IT

Beeld credit: Warner BrosEye Candy: Roxeanne Hazes is thick A.F yo!

De nieuwe Cuban Link Chain van 50 Cent is echt INSANE hard