in

Het is weer vrijdag dus we hebben weer een hele waslijst aan muziek voor jullie (week 13-2018)

met o.a. SFB, Leafs, Dopebwoy, $hirak, 3robi, Josylvio, Adje, Hardwell, Bizzey, Lil Kleine, Chivv, Makkie, Mula B, Dopebwoy, Drummakid en meer.

Elke vrijdag maken wij een selectie van een aantal nummers die je echt moet beluisteren om alvast in een feeststemming te raken voor het weekend.

We hebben vandaag een hele uitgebreide lijst van allerlei artiesten want er is veel uitgebracht. Wat zijn de hits en welke nummers belanden bij jullie in de playlists vandaag. Laat het aan ons weten!

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe releases, dan moet je onze nieuwe playlist op Spotify gewoon volgen! Die updaten wij elke vrijdag met nieuwe muziek voor jullie!

Drip – SFB, Leafs, Dopebwoy

De clip van ‘Drip’ kwam gisteravond al uit, maar de clip en de tune zelf is zo vet dat we hem er toch bij moeten doen vandaag.

Lalala – Riffi

Riffi komt vandaag met zijn track ‘Lalala’, ook de clip kwam vandaag online die heeft ondertussen al meer dan 20 duizend views.

DM’s – $hirak, 3robi, Josylvio, Adje

Jack $hirak eigenlijk bekend om het produceren van muziek, brengt vandaag zijn nieuwe track ‘DM’s’ uit.

Ze Willen Mee – Hardwell, Bizzey, Lil Kleine, Chivv

Hardwell bekend om zijn House muziek werkt deze keer samen met Bizzey, Lil Kleine en Chivv aan hun nieuwe track ‘Ze Willen Mee’.

Kop op een thot (Remix) – Makkie, Mula B, Dopebwoy, Drummakid

Een tijdje geleden kwam Kop op een thot uit van Makkie, Jacin Trill en Drummakid uit, vandaag kwam de remix online waar ze worden geholpen door Mula B en Dopebwoy.

Vibes (EP) – Desmond Read

Desmond Read dropt vandaag zijn EP met 5 nummers in samenwerking met Dion Mase en Whitney XCIV.

Van Staal (Album) – Big2

Big2 lanceert deze week zijn nieuwe album ‘Van Staal’ in samenwerking met Lijpe, Glen Faria, Pete Philly, Sjaak, Jonna Fraser en Tellem.

Burn Dem – Chip Charlez

Na ‘Slide’ in samenwerking met Sevn van Chip Charlez in de hitlijsten kwam, komt hij deze keer met een nieuwe track ‘Burn Dem’.

Anbu Gang, Vol.1 – Anbu

De jongens van Anbu komen met een nieuw album in samenwerking met Mennoboomin, Jacin Trill, Bokoesam, Jiri11, Johnson, Rarri Jackson, Rollan en Poke.Beats by Esko – Megasessie – 101Barz

Wat doen de verleiders van Temptation 2018 nu?