in

Het is officieel, Disney maakt een serie over Obi-Wan en wil Ewan McGregor aan boord hebben

Goed nieuws voor alle Star Wars fans! Ewan McGregor is naar verluidt in gesprek met Disney om terug te keren naar zijn rol als de Jedi.

The Force is sterk bezig met Disney op dit moment. Ze willen er echt wat gaan maken met Disney +.

Na meer dan tien jaar lijkt de langverwachte terugkeer van Obi-Wan Kenobi eindelijk te gebeuren. Na een film spin-off project begonnen geruchten onlangs te wijzen op een productie van een serie wat uit moet komen bij de aanstaande lancering van Disney +, het nieuwe streamingplatform van het Amerikaanse bedrijf. Het is nu officieel bevestigd en de studio-bazen willen zelfs Ewan McGregor terugbrengen om Jedi te spelen.

Volgens Variety is de Britse acteur, die altijd heeft gezegd dat hij sowieso ready is om terug te keren als Obi-Wan, momenteel in gesprek met Disney om zijn light saber opnieuw op te pakken. We weten nog niet heel erg veel over het project, maar het lijkt waarschijnlijk een mini-serie van 6-8 afleveringen te zijn, volledig gewijd aan het karakter van Obi-Wan Kenobi.

Deze (hopelijk) veelbelovende serie zal zich afspelen in het Star Wars-universum na The Mandalorian, gepland voor release in november 2019 voor de lancering.

The Mandalorian is een toekomstige live-action serie in het Star Wars universum die zal verschijnen op het nog te lanceren Disney + streamingplatform. De serie is ontwikkeld door Jon Favreau en is geproduceerd door Lucasfilm en speelt zich af tussen Return of the Jedi en The Force Awakens. Het titelpersonage wordt gespeeld door Pedro Pascal.

Disney zal waarschijnlijk meer details over zijn aanstaande serie vrijgeven op D23, het officiële congres van het bedrijf dat van 23 tot 25 augustus wordt gehouden.

Binnenkort zien we Ewan McGregor sowieso nog in “Doctor Sleep”, het vervolg op “The Shining”.

Je kan een reactie geven op deze post via deze link op Facebook.Dit is de nieuwe aartsrivaal van Tommy Shelby in seizoen 5 van Peaky Blinders

Lexxxus heeft een officiële reactie op SugaCane gestuurd naar ons