in

Het interview met EZG was een sociaal experiment, dit is waarom wij het gedaan hebben

EZG en Flex hebben een kleine rel op social media veroorzaakt met het interview bij ons op kantoor van een paar dagen geleden.

Het was een sociaal experiment waarbij wij een paar factoren wilden aankaarten.

Ongeveer 75% van de mensen die het gezien hebben, en vervolgens een reactie hebben geleverd, zijn er flink ingetrapt en wellicht was het een beetje gemeen van ons om het op deze manier te doen maar goed… Zo komt de boodschap wat duidelijker over.

1- Wij wilden laten weten dat je niet alles wat je leest en ziet op het internet moet geloven. Dus ook niet in het Volkskrant of tijdens het 20:00 uur journaal bij de NOS.
Als wij het zo makkelijk hebben kunnen doen, stel je dan voor hoe makkelijk zij met zoiets kunnen wegkomen. Altijd overal je vraagtekens bij houden!

2- Wees gewoon aardig tegen mensen die te gast zijn bij je in huis, je buurt of zelfs in het land. Behandel een ander zoals je zelf behandeld wenst te worden. Gewoon met respect dus!

Praat met die mensen en geef ze een kans. Communicatie is de sleutel waar je vele gesloten deuren mee kan openen.

3- Wees super voorzichtig als je drugs gebruikt want ja… jullie hoorden het. Misschien poep je per ongeluk in je broek (LOL) en dat is wellicht het minste van wat er gebeuren kan.

Het idee kwam na het interview met Lange Frans. Daarin werd al het bovenstaande besproken. Het interview met EZG was het derde interview en daar wilden wij gewoon iets speciaals mee doen.

Wij leven tegenwoordig vrijwel met een smartphone aan ons hand geplakt. Wij hebben soms niet eens door dat wij met een “appje” beantwoorden, tijdens een conversatie erg ongeïnteresseerd overkomen.
Los van het feit dat dit er natuurlijk ook niet uit ziet, zoals te zien is in het interview.

Het was super tof van EZG om hieraan mee te werken. Dat ‘vinger is je bil’ gedoe en de ‘lippenstift op je hand’ vragen waren zelfs bedacht door zijn broer. Jullie denken toch niet dat Flex echt een vinger in zijn poepert lust LMFAO!

EZG en Flex zijn dus gewoon cool en gaan samen zelfs een track maken binnenkort. Dat zal ze leren!

Vergeet voor nu het Bicycle Chain EP van EZG en Steen de Vader niet te pompen door je speakers.

Fakka? Je weet nooit wat je van ons verwachten kan!Nesim voor één dag Porno-regisseur zonder dat hij wist wat er gebeuren zou… (beelden)

HolySHIT: Deadpool krijgt een eigen tv serie, this better be good!!!!