in

Het instagram account van Rico Verhoeven is 1 oorlogsgebied

capture

Wij hebben even de tijd genomen om het Instagram account van Rico Verhoeven onder de loep te nemen en goshhhhh….

Bij ELKE foto die hij plaatst sinds het gevecht officieel is tussen hem en Badr is het een oorlog. Mensen schrijven echt de NAARSTE dingen daar. Even een greep uit de kassa:

-dikke moeder a zammer akowed badr gaat jouw temmen
-wat denk jij badr klapt hem
-ik koop alvast gecondoleerd kaartje voor je rico de zemmer overleeft dit niet wollah hila Badr Hari neukt hem kkr hard ook nog
-badr Hari verkracht hem
-zie je badr is veel breder en sterker
-BADR GAAT JE DOOD MAKEN PAGGABOY
-hij word geneukt badr hari zen lichaam is strakker
-Rip rico
-Badr sloopt je

Lees ook: Laten wij een aantal wedstrijden van Rico en Badr vs tegenstanders eventjes vergelijken

En ga zo maar door. Dit is wel het nare van social media en je moet er maar tegen kunnen dit soort commentaar elke keer als je iets post. Beter je account uit handen geven dan aan je manager.

Bij Badr Hari valt het nog enigszins mee allemaal. Er staan wel een paar nare dingen tussen maar het is niet te vergelijken met wat Rico te verduren heeft op zijn account. Echt totaal niet netjes te noemen wat er gebeurd.

Dat het bijdraagt aan het psychologische gedeelte wat een wedstrijd met zich meebrengt is één ding wat zeker is. Dit zorgt er alleen voor dat Rico nog harder gaat trainen dan hij nu al doet.

Beeldcredit: Rico Verhoeven InstagramLaten wij een aantal wedstrijden van Rico en Badr vs tegenstanders eventjes vergelijken

Defano Holwijn stelt de Instahelden van dit moment op de proef met #WatWeetJIJ??