in

Het Grote Nederlandse Hip Hop Kleurboek voor de kids

Met meer dan 100 artiesten van toen en nu. Een kleurboek voor kids door Animator & Illustrator Remon de Jong.

Vanaf de eerste NL rappers in de jaren ’80 tot de nieuwe namen van nu. Stampvol vette tekeningen natuurlijk, maar ook vol info, games, knutselopdrachten en weetjes. Een kleurboek en een Nederlands Hip Hop geschiedenisboek in één dus.

Waarom?

Hip Hop in Nederland is volwassen geworden. Tijd om de kids kennis te laten maken met de artiesten die aan de wieg stonden. Met de rappers die het groot gemaakt hebben en de helden die het naar een nieuw level brengen.

Remon: “Ik maak dit zodat mijn kinderen en andere kids kennis maken met de Nederlandse hiphop geschiedenis. Zo ontdekken ze wat er vroeger gebeurd is, ze leren de namen kennen en kunnen de tracks gaan checken. Te vaak moet ik dingen uitleggen en ik wil kids dit op een bijzondere manier zelf laten ontdekken. In de vorm van een kleurboek dus. Op deze manier wordt ook hun eigen creativiteit geprikkeld.”

Je kan het project steunen via deze link door alvast een exemplaar te bestellen of een financiële bijdrage te leveren.Rommel veroorzaakt stress en angst volgens psychologen

Het is soort van “fulfilling” om naar deze muizenval video te kijken