in

Het GOORSTE Youtube kanaal ooit is die van Dr. Sandra Lee (aka Dr. Pimple popper)

Een aantal van jullie weten wie Dr. Pimple popper is en heel veel weten het niet maar jullie zullen het meemaken vandaag zo op een koude zondag.

Het GOORSTE Youtube kanaal ooit is die van Dr. Sandra Lee (aka Dr. Pimple popper) en ze heeft een aanhang waar je u tegen zegt. Ze heeft in totaal maar liefst 1,859,607 subscribers die gezamenlijk al 867,154,326 views hebben geleverd.

Zoals jullie uit haar aka kunnen halen is Dr. Sandra Lee een puisten poppert, een een cyste verdelger en etter koningin SMFH!

Ze plaatst video’s van behandelingen in haar praktijk op haar Youtube kanaal en het is goor, het is smerig, je gaat ervan kokhalzen (als je normaal bent). Als je abnormaal bent, zoals mijn vriendin dat is, ga je abonneren op haar kanaal en lekker achterover leunen met een zak chips en kijken hoe zij die ongein te lijf gaat.

Zie hieronder een aantal gruwelijk video’s van haar. Bluf dat je al die mofo’s afkijkt zonder te flinchen puto!Dit is hoe Kylie Jenner lasagne maakt en het ‘geheel’ op Snapchat vertoont

Dit is hoe Conor McGregor gaat shoppen voor een nieuwe pak